Kindershoot Bampidano

Shoot Bampidano

Wat was het leuk! In april en juni heb ik als haarstylist mee mogen werken aan de collectie shoot winter 2017 en lookbook shoot zomer 2018 van kinderkledingmerk Bampidano.

Met kinderen werken vind ik echt een feestje! Ze zijn puur, eerlijk en onbevangen. En dat maakt het zo leuk om met ze te werken! Voor beide shoots heb ik zowel het haar als de make-up verzorgd. Bampidano is te koop in Nederland, België, Duitsland en Spanje.

Een kijkje achter de schermen..


De foto’s van de winter shoot 2017 staan onder Portfolio Kinder shoots Bampidano Op de zomer shoot 2018 moeten we nog even wachten..!  😉

 

Referenties:

 

Voor een campagneshoot van het kledingmerk Bampidano heb ik mogen samenwerken met Marjolijn. Marjolijn verandert in rap tempo het haar van de kinderen in de ene na de andere coupe. Het haar zag er heel gevarieerd uit. Daarnaast heeft Marjolijn ook een heel goed contact met de kinderen. Kortom fijn samen gewerkt en ik kan haar zeker aanbevelen.


Fotografe Merel van Ham

Voor de tweede keer hebben we met Marjolijn gewerkt. Dit keer voor onze campagneshoot. Mede door haar creativiteit, variatie en leuke omgang met de kinderen hebben we een fijne shoot met mooi resultaat.

 


Liliane Heijmerink, ontwerpster Bampidano

a