Haarstylist

Living my dream life!

Strandkapper is ontstaan uit mijn passies voor surfen en knippen. Maar Strandkapper is voor mij meer dan alleen knippen op het strand..Het is voor mij net als surfen echt een lifestyle. Ik leef mijn passie en droomleven!


Passie voor haar!

Ik heb een passie voor alles wat met haar te maken heeft. Of het nou gaat om Kindershoots, Fashionshoots, Bruidskapsels of werken voor modeshows. Als ik maar kan creëren. En dan het liefste buiten.

Buitenmens

Het liefst ben ik de hele dag buiten. Daar ben ik gelukkig en voel ik me vrij. Dus waarom niet een beroep creëren waardoor je ook veel buiten kan werken 🙂 Vandaar ook mijn concepten Strandkapper Grachtenkapper en Strand & outdoor shoots.

“Het liefst ben ik de hele dag buiten. Daar voel ik me gelukkig en vrij. Dus waarom niet een beroep creëren waardoor ik ook veel buiten kan zijn :-)”

Geniet van het leven!

Strandkapper is voor mij echt een lifestyle! Ik doe alleen maar wat ik leuk vind. En waar ik zin in heb. Ik leef volledig vanuit mijn gevoel en intuïtie. Zet nooit een wekker, tenzij het echt nodig is. En leef met de dag. Ik geniet van het leven! Als je doet wat je leuk vindt is het leven zo mooi!

“Als je doet wat je leuk vindt is het leven zo mooi!”

Mijn 2 levensmotto’s zijn dan ook: “Dromen zijn er om waar te maken” en “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.” ~ Pippi Langkous. En zo is het ook!

Dromen zijn er om waar te maken!

Ik droom ervan om als haarstylist over de hele wereld te werken. Van Nieuw Zeeland tot Bali en Hawaii. Het lijkt me heerlijk om voor alle surfmerken zoals O’neill, Roxy en andere outdoor merken de shoots te doen. Of denk aan bruidskapsels verzorgen op Bali. Of voor kinderkleding merken werken op Curacao. Surfboard mee en werken op het strand! Heerlijk toch! En ik heb nog meer dromen..